tirsdag den 28. december 2010

Tove Storch

Tove Storch(1981) er en dansk kunstner.

"Untitled (Metal object II)" 2008
"Untitled (Unknown objects III-V)" 2009
"Untitled" 2010

Pointen med denne blog er at servere det (kunsten) uden diverse manipulerende pressemeddelelser og udenomsstads. Det er bl.a. derfor jeg kun skriver kunstnerens nationalitet, fødselsår og billeder af et par værker, da jeg ikke synes det er nødvendigt at tilføje mere. Det skal, efter min mening, ikke handle om andet end kunsten. Der er en tendens i kunstformidlingen, specielt i den kommercielle afdeling, at præsentere kunstnere i en følelseslammende mængde af arty farty tillægsord såsom "betydningsfuld", "succésfuld", "udstillet i over x antal lande", "sublim" osv. Kunstverdenen er sindssygt kompleks og dyr og high-brow osv., men det er ikke en undskyldning for ikke at forsøge at gøre det bedre. Derfor, Beskåret.

2 kommentarer:

  1. Helt enig.. Det kan fandme være svært at navigere i beskrivelser af udstillinger og andet, når det hele er sovset ind i fabulerende tillægsord uden reel betydning for kunstoplevelsen.

    SvarSlet
  2. Hej Mia! Rigtig glad (eller deprimeret, alt efter perspektiv) for at du har det på samme måde og håber du får noget ud af bloggen (:

    SvarSlet